Det är män som förstör vår miljö

Klicka här för att läsa hela reportaget i aftonbladet

Kommentar mailat till Aftonbladet av Mr. O

 

Hej Monica!

 

Tack, tack, tack för en otroligt välskriven och upplysande artikel. Jag e helt med i din linje om att män är äckliga, smutsiga, hatiska, onda, vidriga invånare som bara förstör och förtrycker.

 

Jag förstår dina rationella tankar i din artikel. Att männen använder våran jordklot som en stor sandlåda för att sladda omkring med deras bilar, frakta runt på olika varor med deras lastbilar och flyger till olika semesterorter för att sola sina feta, äckliga, övergödda och välbärgade kroppar.

 

Det är inte märkligt att de står för 75% av utsläppen som utrikesdepartement oberoende expert beskriver i en rapport. De ska ju alltid åka iväg till ett "närliggande" köpcentrum som ligger 3 mil bort som någon manlig kompis till dem har byggt upp för att handla. Åker de inte till köpcentrat så går de ut och handlar mat vid närmsta matbutik i deras seglarskor som är inhandlade från Kina och köper på sig Brasiliansk oxkött, grönsaker, kryddor och ris fraktade från fjärran öst och deras ursäkt är. "Älskling jag ville bara överraska dig med en god middag". Fyfan va lågt. De är inget annat än miljöbovar.

 

Man borde operera in bröst i de och tvinga de att behaga kvinnorna så som kvinnor har behagat de i århundrade. På med förklädet, fram med piskan, lägre löner än kvinnan och tvinga ut de med barnvagnen fastkilade i deras händer på kollektivtrafiken. Dessutom borde man bokstavligen hugga av tårna på männen så att de också tvingas till att lämna små, rena ekologiska fotspår som kvinnan nu idag lämnar efter sig i som du beskriver i din artikel.

 

Mvh:O


 

Monica Gunne


Svar från Aftonbladet:

 

Hej O,

Vilken rolig text - du skojar va?

Alla hälsningar

Monica Gunne


Kommentarer
Postat av: urartad

notera, Monica är inte riktigt säker på ;om du skojar..Hmmmm...

2007-09-23 @ 08:50:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0