Inlandsisen har fått diarré

Klicka här för att läsa hela reportaget i aftonbladet

Kommentar mailat till Aftonbladet av Mr. A


Hej Peter.

 

Läste din artikel om att inlandsisen har fått diarré.

Jag vill bara berätta att det är inte bara inlandsisen som har fördömts med denna fruktansvärda sjukdom.

 

Även jag har råkat ut för diarré, inte en liten heller.

Har nu haft kronisk diarré i 3 år och kan säga att det inte är någon lek.

Även de minsta vardagliga bestyren kan bli till en kladdig plåga.

 

Väl ute på en promenad kan jag drabbas av ett akut behov och har då endast träd och buskar till min hjälp, och min avföring ser ibland ut som gigantiska flytande maränger i vattnet.

 

När jag läser din artikel om all torsk som fångas så funderar jag på om de kan bero på att jag äter mycket torsk, men jag äter inte så jättemycket torsk utan min kost består mer utav fiskpinnar, kål och katrinplommon är även det en favorit.

 

Jag anser att detta är ett problem som jag delar med andra inte bara med mig själv och min välbekanta men ändå främmande mage.

 

Därför tänkte jag komma in till dig på fredag runt 10-tiden för en intervju så du kan följa upp din artikelserie om diarré-besvär.

Tror många i landet hade uppskattat om någon vågade gå ut med sitt sanitära problem då många där ute har en uppfattning av personer med diarré som ohälsosamma och oärliga.

 

Om du skulle få förhinder meddela snarast så får vi hitta en mer passande tid för vår intervju.

 

Må väl!

 

/A


Det är män som förstör vår miljö

Klicka här för att läsa hela reportaget i aftonbladet

Kommentar mailat till Aftonbladet av Mr. O

 

Hej Monica!

 

Tack, tack, tack för en otroligt välskriven och upplysande artikel. Jag e helt med i din linje om att män är äckliga, smutsiga, hatiska, onda, vidriga invånare som bara förstör och förtrycker.

 

Jag förstår dina rationella tankar i din artikel. Att männen använder våran jordklot som en stor sandlåda för att sladda omkring med deras bilar, frakta runt på olika varor med deras lastbilar och flyger till olika semesterorter för att sola sina feta, äckliga, övergödda och välbärgade kroppar.

 

Det är inte märkligt att de står för 75% av utsläppen som utrikesdepartement oberoende expert beskriver i en rapport. De ska ju alltid åka iväg till ett "närliggande" köpcentrum som ligger 3 mil bort som någon manlig kompis till dem har byggt upp för att handla. Åker de inte till köpcentrat så går de ut och handlar mat vid närmsta matbutik i deras seglarskor som är inhandlade från Kina och köper på sig Brasiliansk oxkött, grönsaker, kryddor och ris fraktade från fjärran öst och deras ursäkt är. "Älskling jag ville bara överraska dig med en god middag". Fyfan va lågt. De är inget annat än miljöbovar.

 

Man borde operera in bröst i de och tvinga de att behaga kvinnorna så som kvinnor har behagat de i århundrade. På med förklädet, fram med piskan, lägre löner än kvinnan och tvinga ut de med barnvagnen fastkilade i deras händer på kollektivtrafiken. Dessutom borde man bokstavligen hugga av tårna på männen så att de också tvingas till att lämna små, rena ekologiska fotspår som kvinnan nu idag lämnar efter sig i som du beskriver i din artikel.

 

Mvh:O


 

Monica Gunne


Svar från Aftonbladet:

 

Hej O,

Vilken rolig text - du skojar va?

Alla hälsningar

Monica Gunne


Det är män som förstör vår miljö

Klicka här för att läsa hela reportaget i aftonbladet

Kommentar mailat till Aftonbladet av Mr. A


Hej Monica.


Läste idag din artikel om att män förstör vår miljö mer än vad kvinnor gör och jag måste bara säga att jag blev uppriktigt sagt, helt jävla vansinnig.


Jag är styrelseordförande för MRIS - Männens rätt i samhället. En nystartad organisation som tar ställning mot den diskriminering som dagligen utförs av en skara parasiter som även går under namnet feministier.

Att döma av din artikel är det inte svårt att gissa sig till att du är av tillhörande släkte.


När du skriver om rapporten att männen står för 75% av allt bilkörande så är detta inte mer än naturligt då vi alla vet att män är mycket bättre på att köra bil.

Hade det inte varit för männen så hade inte bilen varit uppfunnen än och då hade vi fått traska vidare med häst och vagn och arbetslösheten hade varit större än någonsin då företag inte hade kunnat exportera sina varor och då hade kvinnor fått ägna sin tid till att odla potatis och så grödor dagarna i ända.


Detta verkar vara en utopi för dig som känns allt annat än ok, du tycker kanske även att slaveri borde införas så att smutsiga män som kör bil hellre borde gå fastkedjade och utföra slavarbete för en spottstyver av vad dem tjänar i dagens samhälle.


Att män dessutom tjänar mer pengar än kvinnor har också sin logiska förklaring i att vi inte bryter ihop lika lätt utan gör ett mer effektivt arbete, samt att det är vi som får spendera våra surt förvärvade pengar på väskor ifrån gucci, solglasögon ifrån dior, silikoninlägg och fettsugningar då ni är oförmögna att ta hand om era kroppar och behöver all hjälp ni kan få i hopp om att behaga oss med utsidan då erat intellekt, som du tydligt bevisat, är kraftigt nedsatt.


När du sedan attackerar oss med ytterliggare befängd propaganda att vi får statliga pengar för att skräpa ner så undrar man ju vilka mer grupper i samhället du är villig att attackera.


Ska överviktiga människor som inte kan jobba p.g.a av sin stora kroppshydda inte få några bidrag eftersom dessa går åt till mat och som alla vet innebär mat nedskräpning.


Ska handikappade människor som kan köra bil trots att dem ej har fungerade ben, behöva åka rullstol för att hämta sina älskade barn på dagis enbart för att det är smutsiga män som har utvecklat tekniken och drivit forskning framåt så att olycksdrabbade medmänniskor ska få en bättre vardag?


Hur mycket läsare tror du att DU Monica Gunne hade haft om det inte hade varit för att rika smutsiga män satsar pengar på teknik så att internet finns till?


Tänk vad mycket miljöförstöring din kolumn hade inneburit om den enbart hade funnits i tidningar.


Feminism trodde jag jobbade för jämställdhet, inte som en ursäkt för att kasta skit på det motsatta könet.


/A



image22


Svar från Aftonbladet:


Hej Mr A,

Tack för ditt mail.
Min krönika handlade om att RIKA män konsumerar mer energi jämfört
med kvinnor i fattiga länder.
Enligt den där rapporten så kan man se det hela som en triangel.
Där rika män är i toppen och slukar mest energi och avger stora
skitiga fotavtryck. Och i botten finns då de fattiga kvinnorna i
utvecklingsländer, som har små rena avtryck. Om de sätter några
avtryck alls. De inte ens cyklar. De går, sitter ofta inomhus,
använder inte el eller gas.
Så jag kunde lika gärna ha skrivit om fattig och rik, men nu skrev
jag istället om rika män och fattiga kvinnor.
Rika kvinnor i västerlandet, t ex konsumerar lika mycket energi som
rika män. Så där är det ingen skillnad - i stort.
Jag tror att jag skrev en dålig krönika, för det är många som har
uppfattat den som du.
Som ett generalangrepp på män - och det tror jag beror på min första
mening. Som var just det.
Men det var ett sätt att provocera - att spetsa till.
Hur som.
Man lär sig.
Tack i allfall för ditt mail.
Alla hälsningar
Monica Gunne


Det var en gång... och nu är den asfalterad

Klicka här för att läsa hela reportaget i aftonbladet


Kommentar mailat till Aftonbladet av Mr. O


Hej Emma!

Tack för en välskriven och intressant artikel! Jag blir glad när ni tar upp viktiga ämnen som denna badstigen som blev asfalterad. Glad, för att jag själv för ett tag sen var och blev väldigt retad av mina vänner för att vara en så kallad badkruka.

Sen en tid tillbaka har jag lärt mig att tycka om mig själv och framfört allt att bada. Min uppskattning till mitt yttre och intresse för doppet väcktes på grund av just av badstigen där jag bor.

Jag var på väg till badplatsen en dag i tidig juni månad för att hålla mina vänner i sällskap då jag på grund av balansproblem som är ett resultat av min övervikt överraskande vurpade i en av groparna i den oasfalterade stigen. Snabbt restade jag på mig i hopp om av att ingen hade sett mig kana omkull för att sen i nästa ögonblick återigen stå på huvudet i nästa grop.

Förrvirrad, täckt i gyttja och svårt chockad hade jag av rena farten hamnat i vattnet. Halvnaken och med en lätt hjärnskakning försökte jag agera så naturligt som möjligt och bada (flöt) tills jag träffade bryggan.

Nu idag är jag glad i min övergödda kropp och i att ta nattliga dopp i Vallby mosse. Jag är däremot fortfarande livrädd för stigen där jag i flera omgångar vid senare badutflyckter halvt som halvt slagit ihjäl mig i de fördömda groparna. Jag hoppas nu att Staffanstorp kommun ser problemen i badstigarna som ni har beskrivit i eran viktiga artikel och asfaltera hela landskapet kring badplatsen.

Tack för den goda nyheten!

Mvh: O



"Har aldrig sett något så grymt"

Klicka här för att läsa hela reportaget i aftonbladet


Kommentar mailat till Aftonbladet av Mr. A

 

Hej Cathrine.

 

Nu får det väl ändå vara nog!
Med denna galning på fri fot kommer dessa stackars försvarslösa djur fortsätta att få stenar i huvudet.


Vad jag menar är att jag refererar till stollen som mördade en älg med en sten, källa: http://www.aftonbladet.se/stockholm/article563933.ab

 

Han verkar nu röra sig uppåt i landet för att hitta nya färska offer att stena ihjäl.
Förvånar mig inte om det är något ultrareligiöst psykfall som är ute med sina stenar och vandrar bland oss hederliga människor för att sedan krossa vårt vackra fria naturlivs skallar.


Sanna mina ord, den här typen av ondska kommer inte att sluta av sig självt.
Det krävs att vi gör något!

Sätt polisen på spaning vid berg eller liknande platser där man kan tänka att den misstänkte får tag i sina mordvapen och gå in med full styrka och visa att det här är fel.
Jag tycker också att du Cathrine ska sammanstråla med din kollega Annika Henning som skrev artikeln om den brutalt slaktade älgen för att få fram så mycket bevismaterial som möjligt.

 

Jag vågar inte ens tänka på vad nästa offer kan bli.

 

Med Vänliga men upprörda hälsningar.
/A - En sann naturvän



Här har svenska par sex med andra

Klicka här för att läsa hela reportaget i aftonbladet

 

Kommentar mailat till Aftonbladet av Mr. O

Hej Karl,

Ehh... Nä jag vågar inte fråga.


image21

Fjorton får får polisbeskydd

Klicka här för att läsa hela reprotaget i aftonbladet

 

Kommentar mailat till Aftonbladet av Mr. O

 

Hej Yenz.

 

Min största dröm är att bli polis och efter att ha läst din artikel om "14 får får polisbeskydd" gör detta mig ännu mer inspirerad.

 

Jag skulle gärna vilja ha fler detaljer i artikeln som beskriver hur man ska bekämpa huliganerna. Sen förstår jag att polisen inte kan lämna ut känslig information hur som helst, men du kanske kan lämna ut ett inofficiellt strategiupplägg från polisen till mig i ett mejl?

 

Annars har jag egna teorier på hur man ska få våldsverkarna bakom gallren.

 

Ett oerhört smart drag skulle kunna vara klä ut 14 poliser till får med fickor vid sidorna med plats för större pinnar än vad banditerna anfaller med. Annars skulle man kunna göra fåren radiostyrda (jag har sett att detta är möjligt på discovery channel) och lämna över spakarna till den lokala karateklubben.

 

Skulle inte detta hjälpa så skulle man kunna ta till det tyngre artilleriet och kleta in fåren i nitroglycerin men då är risken för negativ publicering för polisen överhängande och det vill vi ju verkligen inte ha publicerat i eran mediaportal.

 

Jag kan förstå att förslagen är något annorlunda men jag är övertygad om att de är effektiva. De här strategierna får du gärna framföra till berörd befälhavare i ärendet.

 

Tack Yenz för att du för fram rättsväsendet i ljuset och upplyser allmänheten om deras viktiga uppdrag i samhället. Det är verkligen skönt att veta att skattepengarna går till viktiga utredningar som denna.


Mvh: O


 


"Min tokiga karl"

Klicka här för att läsa hela reprotaget i aftonbladet



Kommentar mailat till Aftonbladet av Mr. O


Kära Annsofie.

 

Jag har just läst färdigt din artikel gällande "Min tokiga karl" inskickat till family.se av Mirjam.

 

Jag citerar ur artikeln:

" Puss/Lilla Gumman, skrev Mirjam Källström till sin älskade make på familjesaten family.se. Aftonbladet.se ringde upp "lilla gumman" för att få svar på frågan som alla undrar över: Vad är ett dasstroll?? (notera felstavningen familjesaten)

 

Min oro ligger just nu i att jag själv ska skicka in en egen annons till family.se som jag kommer kalla "Min porriga fru". För att få en full granskning i nyhetsvärdet vill jag att du läser min annons innan jag skickar in den till family.se.

 


Tack! För att du är så porrig som bara du kan vara! Springer runt naken i regnet, extraknäcker som..... Och en massa andra porr. Du är så skön! Puss/Lilla Gubben.


 

Tyvärr har jag ganska dålig fantasi och som du kanske märker så har jag kopierat av den riktiga annonsen "Min tokiga gubbe" och ändrat på alla tokigheter till porrigheter.

 

Med tanke på likheterna i annonsen är detta en av anledningarna för min oro att jag eventuellt kan hamna på aftonbladet.se.

 

Mvh: O




22 573 vill köpa loss sin hyresrätt

Klicka här för att läsa reprotaget i aftonbladet


Kommentar mailat till Aftonbladet av Mr. O


Hej Clarence,

Nu har jag skickat in intresseanmälan för att ombilda min hyresrätt till bostadsrätt också. Så nu kan ni ändra siffran till 22 574.

/O



Spegel spegel på väggen där..

Klicka här för att läsa reprotaget i aftonbladet


Kommentar mailat till Aftonbladet av Mr. O


Kära Susanne Nylén,

 

Din artikel om att man kan se sig själv i spegeln och se dolda sjukdomar har verkligen fångat mitt intresse.

 

Jag har efter gårdagen drabbats av nåt som för mig är helt okänt. När jag ställer mig framför spegeln får jag syn på mig själv med rödsprängda ögon, stripigt fett hår, gasfylld mage, darriga ben och en ångestfylld känsla som jag aldrig känt förut.

 

Jag är nu väldigt orolig vad som kan ha drabbat mig. Med minnesluckor och ett tömt bankkonto från gårdagen är mitt tillständ än värre obehagligt.

 

Mitt vanliga hälsotillstånd är annars väldigt normalt med an vardag fylld av motionering och hälsosam kost.

 

Utan pengar och med en ångest som gör att jag varken kan och skäms för att besöka läkaren vädjar jag om din hjälp.

 

Mvh : O


 


Ica räknade fel på priset

Reportage



Kommentar mailat till Aftonbladet av Mr. A

 

God dag unge man!

Mitt namn är Anders och jag lever som en lycklig pensionär i Västerås.

Jag läste idag en artikel på dem lokala sidorna om Ica maxis felaktiga priser.
Detta oroade mig högst nämnvärt.
Då man som pensionär idag inte lever allt för gott är varje liten krona värdefull.

Det slog mig att om Ica Maxi inte kan skriva rätt priser i sina annonser, hur vet man då att de har rätt priser på sina varor?
Sist jag handlade så tyckte jag nog allt att det var lite dyrare än vad det brukar vara, detta trots att jag använde rikligt med kuponger.

Så nu ber jag dig unga friska man om du skulle kunna assistera mig i att kolla upp med Ica Maxi och se ifall jag har fått betala rätt pris eller om dem har lurat mig.
 
Här är allt jag köpte:

  • 200g Kalvsylta
  • 1 kg Potäter
  • 4 burkar Hundmat
  • 3 gula bananer
  • 8kg Kaffe
  • 3 lådor finska pinnar
  • 1 låda Semper Välling
  • 5 burkar barnpuré kalops
  • 1 paket blöjor
  • 3 liter mjölk
  • 1 påse Oboy
  • 2 limpor vörtbröd
  • 3 burkar inlagd sill
  • 1 pkt falu rågrut
  • 1 pkt smör
  • 1 burk katrinplommon (för min mage)
  • 1 storpack näsdukar
  • 2kg blandfärs
  • 3 lökar
  • 1 påse werthers original
  • 1 stock grov snus

Det var nog det hela, det går bra att svara till min mail med det exakta priset för detta så ska jag stämma av med mitt kvitto.

Med Vänlig Hälsning /A


 


Istället för medicin - godis

Reportage


Kommentar mailat till Aftonbladet av Mr. O


Daniel Boman,

 

Det har nu gått drygt en månad sen du skrev artikeln om Norrlandsläkaren som ordinerade ut choklad istället för hostmedicin. Jag har efter en Thailands semester dragit på mig någon sorts virus som gör att jag bland annat hostar konstant.


Efter att ha läst ditt medicinfaktablad så har jag ordinerat mig själv ca 1 kg choklad om dagen (ungefär 3.5 stora chokladkakor). Det har nu gått 2 veckor och jag känner fortfarande ingen förändring med hostan. Jag har nu svårt att somna på nätterna, ökat i vikt, får kallsvettningar när jag öppnar kylskåpet där chokladen ligger förpackat i papplådor och har nu på senare dagar känt av magproblem.


Jag litar på dig och att ni på aftonbladet publicerar korrekta och pålitliga nyheter. Med detta sagt tänker jag öka dosen till det dubbla om dagen, för till läkare törs jag inte gå. Har tappat förtroendet till de helt efter min blodtransfusion där jag nästan hamna på dödsbädden.


Tack för de goda nyheterna!

 

Med vänliga hälsningar: O

 


Svar från Aftonbladet:


Hej, jag tror läkaren rekommenderade en halv chokladkaka om dagen.
Mörk choklad ska det vara också, riktigt mycket kakao. Går även bra
som dryck. två kilo är nog alldeles för mycket. Jag rekommenderade
min flickvän samma sak, hon trodde inte på det. Verkar som att alla
får göra en individuell bedömning av nyttan med choklad!

Mvh, Daniel Boman.


Silikon ? nej tack!

Reportage


Kommentar mailat till Aftonbladet av Mr. O

Hej Ylva Nicklasson!


Jag som aggressiv feminist skulle vilja tacka er för att ni tar upp kampen för plattbrösten. Vi lever i 2000 talet och nu får det vara nog med att behaga mannen.

 

Helst skulle jag vilja se att man obligatoriskt opererade bort brösten på samtliga kvinnor här i Sverige och framgå som ett gott föredöme internationellt för kampen mot den skeva mansvärlden som vi idag lever i.

 

Jag e glad att ni aftonbladet har tillägnat en hel sektion åt kvinnan, vilket bevisar att ni är framåtsträvare. Något som ytterligare skulle göra er mer moderna är om ni slopade sportbladet som vi vet endast gynnar mannen och deras sätt att ta mer utrymme i eran viktiga hemsida.

 

Jag ser gärna att ni tar upp kampen om onaturlig hårväxt i underarmen i framtiden på startsidan. Ni har ju tidigare visat upp viktiga nyheter där vilket jag tycker att detta också kan klassas som.

 

Ett annat sätt att upplysa om kvinnans rätt skulle vara om ni ändrade färgerna på aftonbladets hemsida till nyanser av rosa.

 

Mvh: O



Killarna sviker Örebro universitet

Reportage

Kommentar mailat till Aftonbladet av Mr. A

Tja Daniel!

Läste din artikel om universitet i Bergslagen som behövde locka till sig fler killar i syfte om att få bättre arbetskraft i framtiden.

Jag kan inte göra annat än att hålla med rektor Jan Erik Gidlund i detta.
För mycket kvinnor i arbetslivet ger en försämrad tillväxt och leder till färre jobbmöjligheter och en försämrad ekonomi.

Därför tänkte jag komma med lite handfasta tips för att locka studenter likt mig själv att börja studera i Bergslagen.

  • Ett utmärkt tillfälle är ju att trycka upp en broschyr om skolan och då gärna många bilder på alla kvinnliga elever i olika progresser och situationer, det kan röra sig om allt ifrån bastubad till beachvolley.
  • Sedan om det finns en cafeteria i närheten som har fullständiga rättigheter och som visar sport bör även vara bra att framhäva.
  • För att säkra Sveriges framgång i arbetsmarknaden och få kompetent personal bör även alla manliga studenter ha förtur och privilegier på olika studentresor och aktiviteter, dessa kan vara allt från whiskeyprovning till att hamna först i kö på studentlägenheter.
  • Subventionera även studentlägenheterna så att vi män bara behöver betala 20% av hyran, detta finansieras genom att höja kvinnliga studenters hyror med 80%.
  • För att ytterliggare öka andelen manliga studenter bör skolan tillhandahålla med gratis bärbara datorer medans de kvinnliga studenterna får avbryta sina studier och övergå till lite mer anpassade linjer av typen: lär dig knyppla och sy, hushållstjänster, hemkunskap och massagekunskap.

Vad tror du om detta Daniel?

/A

Barnens Mumintroll halshugget i Koppom

Reportage

 

Kommentar mailat till Aftonbladet av Mr. O

 

Frida sjödin,

 

Jag är ilsken och väldigt illa berörd av din artikel om det halshuggna mumintrollet i Koppom. Mitt barn fick reda på detta och jag var tvungen att hämta upp ungen från förskolan och trösta henne i flera timmar efter att detta hade hänt.

 

Ni måste väl förstå att ni som rikstäckande och viktiga aktörer inom mediavärlden har ett ansvar att inte skrämma upp barnen med sådana här nyheter.

 

Kan ni förstå att hon är livrädd för att dö och hon tror att samma sak kan inträffa henne nu.

 

Vi kommer att ha föräldramöte ikväll där vi kommer att prata om en eventuell blockering av aftonbladet.se. Detta har då inte bara att göra med inslaget av mumintrollet men även den tidigare artikeln som handlade om Isak som blev bestulen på sin cykel av polisen. Inte konstigt om våra små blir rädda för polisen när de hälsar på.

 

Jag hoppas att ni ser över rutiner och tänker på våra barn framöver när ni lägger upp artiklar av denna naturen. Ni kan väl åtminstone överväga att censurera den otäcka bilden på mumintrollet.

 

/ En bekymrad förälder.




 

Svar från Aftonbladet:


Hejsan

Jag beklagar om ditt barn uppfattade artiklarna om mumintrollet och cykeln som obehagliga. Aftonbladet.se är en sajt vars målgrupp i första hand riktar sig till personer över förskoleålder, och då kan det uppkomma bilder som små barn kan finna obehagliga. Om aftonbladet.se är en sajt som ni inte vill att barnen går in på så tycker jag att en diskussion om det är riktigt och en blockering är bra. Då skyddas de från såna här bilder och cykelhistorier i framtiden.

mvh

Frida Sjödin


Ölvakt fick sova över hos polisen

Reportage

 

Kommentar mailat till Aftonbladet av Mr. A

 

Hej Annsofie!

 

Läste din rapport om att Dynamit-Harry fick sova hos polisen.

 

Själv är jag ett väldigt stort fan av Dynamit-Harry och har följt hans karriär under större delen av mitt liv.

Därför fick jag nu en smärre nära döden upplevelse när jag såg att polisen hade gripit honom.

Visst har Dynamit-Harry sett sina bättre dagar och han är ju väldigt förtjust i öl, men att han lämnat skådespelarkarriären för att bli öl-vakt på heltid hade jag inte en aning om.

 

Jag har alltid kännt att jag har haft ett visst "band" med Dynamit-Harry så du kanske förstår min oro.

Hade heller ingen aning om att han befann sig i Jönköping, hade så gärna velat träffa honom igen.

Jag har över 3 tusen bilder på mig och Dynamit-Harry vid olika tillfällen.

Ett av dem bättre korten är på Dynamit-Harry när han efter för många öl och 150-grammare på frasses i Umeå somnat i kofferten på en gammal PV. Det var tider det.

 

Nu är det ett tag sen vi sågs och Dynamit-Harry har ju blivit till åren men lasterna verkar sitta kvar.

Får hoppas att allt löste sig och att poliserna inte var alltför jobbiga med att fråga efter autograf eller ta en massa bilder på Dynamit-Harry.

 

Tänkte bara fråga dig också om du har följt upp det här och vet vart Dynamit-Harry befinner sig nu? Har hans gamla vhs-spelare hemma och han vill gärna ha den tillbaka.

 

Med Vänlig Hälsning

/A



Polisen tog fyraårings cykel

Reportage


Kommentar mailat till Aftonbladet av Mr. A

 

Bästa Frida Sjödin.


Efter att ha läst din artikel så blev jag så upprörd så jag vet inte vad!

Det är med stor ilska jag skriver det här brevet och jag vill tacka dig som går emot rättsystemet och skriver denna artikel.


Vart är samhället på väg när 4-årige Isak inte ens ska kunna få ha sin blåa tvåhjuling ifrån sportex med svarta 4-tums däck och kromade ekrar i fred!

Till råga på allt så är det polisen som har tagit Isaks fina blåa tvåhjuling ifrån sportex.


Här har Isaks mormor och morfar dragit in på tygnäsdukar, hundmat och finska pinnar till förmån för att gå till sportex och köpa denna underbart fina blåa tvåhjuling till sitt barnbarn, för att sedan få reda på att ingen tjuv har stulit Isaks blåa tvåhjuling ifrån sportex utan att polisen har tagit den!


Jag hoppas att farbror blå skäms när dem står där med sin blåa tvåhjuling ifrån sportex och att Marita Johanssons fruktansvärda vrede går ut över dem för sånt här får bara inte ske.


Ja jag är så upprörd nu att jag har lust att ringa polisen å säga till på skarpen att ge Isak sin blåa tvåhjuling ifrån sportex tillbaka, för guds skull Isak vill ju bara ha sin cykel tillbaka!


Jag hoppas att du Frida gör en uppföljning på det här ärendet så man vet hur det går, ifall Isak får tillbaka sin blåa tvåhjuling ifrån sportex, då skulle iaf jag kunna sova lite bättre om nätterna.



Nej nu är det dags för mig att sätta på mig mina vita vans-skor som ja köpte på respect och gå ut till min metallicblåa bil och åka till mitt jobb som ligger i ett vitt hus med röda knutar.


Ha en trevlig dag!


/A



Dödade älg med en sten

Reportage



Kommentar mailat till Aftonbladet av Mr. A


God Morgon Annika!


Vill bara ge dig beröm för en djärv insats och ett mycket intressant reportage.


Det är nästan så att man tappar hakan när man läser om vilka galningar som finns där ute.

Vad blir nästa offer? Om han kan döda en älg med en sten tänk då vad han kan göra med ett träd!


Bara blotta tanken på att stå öga mot öga med denna man ger mig rysningar, medans du helt orädd och respektlös åker till mordscenen för att intervjua denna man av ren ondska.


All heder åt dig, och vilken intervju sen.

Medans hans adrenalin pumpar av sitt senaste verk lyckas du få svar på dina väl genomtänkta frågor, men trots det lyckas han slingra sig ur greppet kring frågan hur stor stenen var.

Det märks att han har läst på sin läxa i medieträning och detta tror jag är bara en start i en lång rad "olyckliga" dödsfall på djur.


Hoppas nu samhället uppmärksammar detta inslag och håller sina djur hemma i tryggt förvar.


Med Vänlig Hälsning


/A



Brudklänningen började brinna

Reportage


Kommentar mailat till Aftonbladet av Mr. O

Bästa Annsofie Andersson,

Jag har precis läst färdigt din artikel om brudklänningen som började brinna. Tur att inte hela bröllopet gick upp i rök. Det värmde när jag till slut läste att festen fortlöpte i vanlig ordning.

Anledningen att jag skriver till dig är att jag och min eldsjäl ska gifta oss snart. Vi hade planerat att hålla festen på natten och att göra entré genom en fackelgång samtidigt som vi kommer ha fyverkerier och mänskliga eldkastare i ett harmoniskt samspel.

Jag och min heta kärlek undrar nu om detta är någon ljus idé efter att ha läst din artikel. Det vore synd om olyckan var framme och scenen ändrade sig till ett napalmliknande inferno. Jag skulle abslout inte vilja besvära er med ett scoop till som paret Ivarsson lyckats tillhandage er.

Jag och min flamma får nu återigen tänka till om bröllopsfesten. Man kanske helt enkelt skall bjuda in lokala brandförsvaret eller ändra klädseln i inbjudningskortet till festligt och flammsäkert.


Tack återigen för artikeln!

Med vänliga hälsningar: O


Astrid, 102, får börja förskola

Reportage


 

Kommentar mailat till Aftonbladet av Mr. A

 

Hej Frida!


Alla vet vi att måndag morgon kan vara en av de tyngsta tidpunkterna på hela veckan.

Därför vill jag tacka dig Frida för ditt hjärtevarma reportage som fick mig att börja dagen med ett leende.


Att få se Astrid stråla av lycka med brevet i högsta hand samtidigt som solen skiner ute har gjort min arbetsdag lite lättare.


Det är artiklar som den här som gör skillnaden mellan en alldaglig tidning och en superb.


Tänkte berätta en liten anekdot som jag också har varit med om som inte skiljer sig så långt ifrån det jag nyss läst om Astrids missöde.


Jag minns att det var en dag i Maj, regnet öste ner och allt kändes grått och trist.

Jag gick ut för att hämta posten för att se om något kunde tillföra min vardag lite glädje.

Döm av min förvåning när jag ser att jag har fått ett brev ifrån My little Pony-klubben!

Efter lite efterforskning så ser jag att brevet ju inte alls var till mig utan till min grannes dotter.

Kan du tänka dig, brevbäraren har lagt brevet i helt fel postlåda!

Efter att ha berättat om mitt äventyr för släkt och vänner och många goda skratt därefter trotsade jag vädrets makter och gick ut i regnet för att lägga brevet i rätt låda.


Ett minne för livet som jag kommer ha glädje av i många år framöver.


Må väl!


/A



Svar från Aftonbladet:


Hej A

Vad kul att du gillade historien om Astrid! Ja, det är roligt när det dyker upp sådana historier mitt i allt elände som händer i världen.

mvh: Frida


Skulle till Belgien, hamnade i Dalarna

Reportage


Kommentar mailat till Aftonbladet av Mr. O

Kära Maria Hagström,

Jag läste din artikel på aftonbladet.se gällande duvan som skulle till belgien men som hamnade i dalarna.

Jag kände mig så oerhört träffad av artikeln då samma sak har inträffat mig. Jag skulle då bege mig från Staffanstorp till Kina, men olyckligt nog vaknade jag upp i en minibuss parkerad bakom en bastu belägen i Borlänge.

Jag låg hjälplös i minibussen utan att veta hur jag hade hamnat där. Ett svagt minne gjorde sig dock påmind om lättöl jag njutit av strax före avresan på centralstationen. Jag var lycklig i det yttersta då jag är väldigt förtjust i att åka tåg.

I vilket fall så låg jag där uttorkad och utblottad. Efter ett par timmar lyckades jag lirka upp dörren för att mötas av mer solsken och mer ångest över min situation. Utmattad måste jag ha slummrat till, för i nästa ögonblick blev jag väckt av två yngligar som petade mig med en tallgren. Det var min räddning.

Jag måste säga att jag e glad över din artikel men däremot kan jag inte hålla med djurskötaren Jennie Östlund. Jag citerar "På grund av det dåliga vädret villar de bort sig, säger djurskötaren Jennie Östlund."

Jag tycker det har varit en varm sommar. Iallafall i minibussen och i Borlänge.

Med vänliga hälsningar: O






Svar från Aftonbladet:

Hej O.
Ja där ser man! Det är alltså inte bara duvor som villar bort sig.
Men du kanske gjorde det av en annan anledning...
Ha en bra dag!

Mvh Maria Hagström



Big Brother Jessica gifter sig

Reportage

Kommentar mailat till Aftonbladet av Mr. A

Hej Johan!

Satt och surfade runt på aftonbladets hemsida när jag helt plötsligt springer på detta fantastiska scoop.

Jag läser igenom Din artikel och fascineras av de djuptgående rörande raderna.

Ett underbart reportage om kanske världens största kändisbröllop sen Jennifer Aniston och Brad Pitt gifte sig.

Måste medge att en liten tår letade sig fram i mitt öga när jag läst färdigt.

Men som om det inte var nog, när jag läser sista raden tappar jag hakan!

Jag citerar " Klick! var som enda tidning i världen med vid ceremonin."

Nu undrar jag bara hur i hela fridens namn ni fick ensamrätt på kanske världens största snackis?

Stora tidningar runt om i hela världen och så lyckas !Klick med att få ensamrätt.

Jag kan inte med ord beskriva hur stort det här är.

Varje bevis på att även den lilla mannen i världen kan vara stor gör mig så lycklig.

Tack Johan du har gjort min dag!

MVH A





Svar från Aftonbladet:


A,

vad härligt att du känner precis som jag!

Vänlig hälsning // Johan

Johan Forsberg
reporter Klick!

Pudding täckt med mögel.

Reportage

Kommentar mailat till Aftonbladet av Mr. A

Hej Mikael!

Vill bara tacka dig för detta fantastiska reportage.
Verkligen på tiden att någon uppmärksammar dem stora problemen här i livet och vågar gå mot strömmen av all alldaglig journalistik om svält och fattigdom och kriminalitet.

När jag läste denna dramatiska artikel kunde ja riktigt känna stanken i näsan och kväljningarna som uppstår vid en sådan ofattbart horribel syn som när ens favoritdessert är täckt med mögel.
Kan bara be till Gud att denna familj kan få någon som helst upprättelse, även om det aldrig kommer att gå att ersätta Nicos 19-årsdag.

Så än en gång vill jag hylla dig Mikael som den skjutjärnsjournalist du är och enligt mig och säkert många andra där ute så tror jag att Stora Journalistpriset ligger när till hands.

Med vänlig hälsning
A



Introduktion

Välkomna!

I den värld vi lever i och i vårat fascinerade samhälle kan det ibland vara svårt att förvånas av allt som händer där ute.
Man läser tidningar på bussen, på webben, ser på nyheter på televisionen och trots alla rikstäckande reportage så känns det som att man har hört allt förut.

Där kära läsare kommer vår roll in.
Varje dag kommer vi att lusläsa vår mest seriösa och välrespekterade kvällstidning Aftonbladet.
Istället för att Ni ska behöva slösa er tid med att leta efter stora och världsomfattande händelser kommer vi här länka Er vidare till dessa helt kostnadsfritt.

Vi kommer att föra en dialog med respektive journalist och presentera detta tillsammans med nyhetsinslaget.
Besvarade mail av respektive journalist kommer att infogas i inlägget så snart de har svarat.

Vi önskar Eder en trevlig läsning och skriv gärna en kommentar om det är något ni tycker vi kan göra för att förbättra vår blogg eller enbart för att vädra era åsikter.





RSS 2.0