Sugen på sex ? här är hjälpen

Klicka här för att läsa hela reportaget i aftonbladet

Kommentar mailat till Aftonbladet av Mr. O

Hej Dan,

Berörd av din artikel om dammsugaren som sexhjälp skriver jag nu till dig.

Jag har nu under ett tag varit ensam utan sällskap. Sedan en tid blockerat alla pornografiska hemsidor från min dator på grund av deras nedvärderande natur. Detta har däremot gjort att jag frenetiskt "surfat" efter andra hemsidor med innehåll som sexuellt kan egga och tillfredställa mig. Jag trodde att jag för ett par dagar sen tömt aftonbladet på sexuella anspelningar när jag fick syn på din artikel.

Med fantasin körd i botten och lusten uppe vid halsgropen hann jag inte läsa längre än rubriken och ta del av bilden på dammsugaren i din artikel förens jag var på min egna Electrolux.

Hela upplevelsen började med en skräckblandad förtjusning när jag låg avklädd i soffan med munstycket vilandes mot mitt lår. Med ena handen hårt hållandes i soffakanten och med andra på powerknappen låg jag där och skakade av förväntningar om tillfredsställelse och med hopp om att eventuellt ha funnit en ny kompanjon.

Den skräckblandade förtjusningen gick snabbt över till ren och skär skräck under ett par sekunder. Det small till i ett enda stort "FLOPP". Jag var fast! Med ena "påsen" hängandes ut ur det långa metalliserade röret var resten fastkilat som i ett ont grepp. Smärtan var så intensiv så att jag svimmade. En stund senare vaknade jag dubbelvikt på det kalla parkettgolvet till lukten av en bränd motor.

Jag förstår nu att artikel var avsedd för kvinnor och hoppas att du/ni ändrar den befintliga artikel samt noggrant ser över era nästkommande viktiga nyheter så att det inte händer såna här olyckor.

Mvh: Kenny


Kommentarer
Postat av: Annie

Stackars stackars Mr O och hans ömma kulor. Jag tackar för bidraget men kan säkert hitta något bättre att fantisera om i det gömda arkivet ;)

2007-09-13 @ 15:18:04
URL: http://www.veryfishy.blogg.se
Postat av: Mr O

Ooonej.. Det e Kenny aka "Karate Kenny" du ska känna för. Mina är skrupelfria!

2007-09-13 @ 15:30:52
URL: http://scoop.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0